My Photo
Name:
Location: Valdres, Norway

Tries to give good advice to others, don't manage to follow those leads myself ....

Thursday, November 06, 2008


Vintermånad både her og både der ....

Snøen lava ned, leigebilen vi køyrer har ikkje dei aller best mønstra dekka, så Super8 motellet i Aleksandria, Minnesota er sove- og kvilestad for natta. Vi hadde vel høyrt ymta frampå om at ei endring i veret var i kjømda, men å gå frå atten til null på nokre få timar, var uventa.

Det syner seg at nokre gode hjelparar har bedd inn til eit "selkele" pratelag komande sundag . "Gjestelista" er lang og ei rekkje kjende namn frå heimtraktene er å finne. Ikkje minst har desse aktive kvinnene hjelpt oss med å få levert alle bygdebøker og annan høgkulturell lesnad vi tar "sterta og lyfta" med oss hittil på turen.

Eg vonar også at rakafiskfileten hans Endre vil falla i smak blant 4. og 5. generasjons Valdrisar. Det fyrste "fermenterte fiskestykket" vart konsumert i går kveld i Brown County, Wisconsin.

Trafikken har glidd fint heile køyreturen denne dagen, bortsett frå kø ut frå Minneapolis grunna at ein lastebil hadde kome ut or vegbanen. Tor Magne har falle heilt inn i køyrestilen her i Midtvesten, og far hans har ikkje vore nervøs i det heile.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home